Szolgáltatások

Irodistáknak

Munkahelyi környezetben is szívesen oktatom a jóga testtartásait, nem szükséges feltétlenül a jógastúdióba menned egy frissítő vagy éppen relaxáló, 60 vagy 90 perces foglalkozás miatt.
A csoport igényeihez igazodva stresszoldó, erősítő, tartásjavító, nyújtó és lazító, vagy akár erősen dinamikus órát is választhattok. Munkaidő után, ebédszünetben, munka előtt, vagy bármely megbeszélt időpontban beiktatható a jógagyakorlás.
Ma már hatása miatt sok munkahelyen kedvelt rekreációs tevékenység. Közvetlenebb kommunikáció, jobb csapatszellem, nagyobb mértékű tolerancia és empátia, motiválóbb munkamorál, és akár kreatívabb hozzáállás is lehet a hozadéka, hisz a gyakorlás új nézőpontokat hozhat be a gondolkodásba, mivel az agy megtanul úgynevezett alfa hullámokat generálni, ami kedvez az új ötletekre való nyitottságnak.

Ovisoknak, sulisoknak

Az aprónép bizony mozgékony, könnyen tanul, kíváncsi. A gyerekjóga órán mindez kiválóan érvényre tud jutni, a csoport aktuális igényeinek megfelelően. A foglalkozások során egyre jobban erősödik a testük, egyre hosszabb ideig tudnak majd figyelni, a mozgáskoordinációjuk javul, és tanító célú ám humoros játékokat játszhatnak motiváló környezetben. A jóga eszközeivel fejlődik a testtudat és az idegrendszer. Javulnak a kapcsolatok – a gyerekek egymás közt és a felnőttekkel is jobban kommunikálhatnak a jóga órákon tanultak segítségével. Óvodapedagógusok és szülők részesülhetnek a jóga élményében, felnőttekkel is foglalkozom.

A gyerekek mozgása az iskola megkezdésével jelentősen megváltozik – a korábbi gerincbarát spontán mozgásformákat felváltja a széken ülés a tanórák alatt, ami miatt a gyerekek többségénél szükségessé válik a tartásjavítás. Ez elsősorban a gerinctartó izomzat szimmetrikus erősítését jelenti, emellett a jóga segíti az idegrendszer regenerációját, amire a tanulással töltött hosszú idő miatt szükség van. A gyerekjóga órán játékos formában teljesül mindez, közösségépítő és készségfejlesztő szándékkal, elfogadó és szeretetteljes környezetben, némi humorral fűszerezve. A jóga az iskolai évek alatt végig gyakorolható, általános és középiskolás korban is ideális fizikai, mentális és lelki fejlesztő tevekénység. Pedagógusok és szülők számára is jó szívvel ajánlom, felnőttekkel is foglalkozom.

Szenioroknak

¨gerincjóga 50+ 60+ 70+¨

 50 felett kezdenél el jógát gyakorolni, úgy, hogy előtte nem éltél fizikailag aktív életet, és emiatt fenntartásaid vannak? Ne legyenek! Nincs semmi akadálya, hogy elkezdd, ugyanis megfelelően felépített gyakorlással nagy hasznodra válik a jóga akár 70 felett is. Megfelelő élettani ismeretekkel és a gerincjógás pontosság birtokában ebben is a segítségedre tudok lenni; bátorítalak, hogy dolgozzunk együtt. A biztonság érdekében több párnát, és időnként széket is használunk a gyakorláshoz, szóval garantáltan nem lesz unalmas. Nem kell a nyakadba tenned a lábad, nem amiatt lesz jól megalapozott a jógagyakorlásod. Emellett a jógaóra remek lehetőség beszélgetni, kapcsolódni – élvezni fogod, és a családtagoknak, illetve a fiatalabb ismerőseidnek is leesik majd az álla, hogy már néhány hét gyakorlás után milyen kitartó, friss és élénk vagy.

 

Egyéni Órák

Segítségre van szükséged a saját jógagyakorlásod kialakításában, és valami miatt nem tudsz csoportban gyakorolni, vagy az otthonodból eljárni, mert hektikus az időbeosztásod, esetleg kisgyermeked van, vagy speciális élethelyzetben vagy? Akkor is keress bizalommal, összeállítunk egy neked való gyakorlatsort. A jóga mindenkinek ajánlott, szívesen segítek abban, hogy hogyan vezesd be a gyakorlást mindennapjaidban.

 

 

Közös Munka Velem

Egyik legfőbb célom az oktatásban, hogy egy bizonyos mértékű együtt töltött idő után egy számodra megfelelő, a későbbiekben is bármikor alkalmazható eszköztárat adjak a kezedbe, ami Hozzád igazodik.