Dolgozz velem, tegyél magadért

About

Egyik legfőbb célom az oktatásban, hogy egy bizonyos mértékű együtt töltött idő után egy számodra megfelelő, a későbbiekben is bármikor alkalmazható eszköztárat adjak a kezedbe, ami Hozzád igazodik.

Stresszkezelés, mentális technikák, önsegítő kineziológiai praktikák, jóga testtartások, hogy mobil tested legyen, esetleg reiki, illetve életviteli – akár életmódbeli – tanácsok is előkerülnek a programjaim során.

Ez mentorprogram, tulajdonképpen. Ha megtetszem itt, keress, s közösen találunk egy időpontot konzultálni. Jöhetsz egyéniben, pároddal, egy motivált családtagoddal vagy barátoddal, akár idős rokonoddal, hogy az életkor előrehaladtával frissebb legyen, vagy gyermekeddel is együtt jógázhatunk – van gyerekjóga és szenior jóga végzettségem is, sőt, van tapasztalatom várandósokkal is.

A rólam szóló imázsfilmet a YouTube csatornámon tekintheted meg, itt: https://youtu.be/I295AnYr_ys
Élő adásokat (twitch.tv/kerozsa) és videós tartalmakat is készítek, illetve a Patreon oldalamon is csatlakozhatsz hozzám: https://www.patreon.com/kerozsa

Az első konzultáció során megismerkedünk, ez szokásosan egy húszperces díjmentes videóhívás, aminek során célt tudunk állítani, illetve körvonalazható, hogy hány alkalommal, milyen rendszeresen találkozunk online vagy személyesen, illetve a díjazást is meg tudjuk beszélni.
Ha tanfolyam jelleggel érdekel a saját jóga rutinod felépítése, 8 alkalom alatt elegendő tudást szerzel, hogy az utána következő időszakban boldogulj, és elindulj magad felfedezése felé, kvázi “nem szorulsz rám” állandóan. Ez természetesen módosulhat, rugalmasan tudunk tervezni időben, sőt gyakran térben is (magam is tudok hozzád menni), mivel mindannyian egyéni élethelyzetben vagyunk, pl. időbeosztás szempontjából.

Vedd fel velem a kapcsolatot, konzultáljunk online, telefonon vagy akár személyesen, várlak szeretettel:
Rózsa

Fb, Instagram: Rózsa Katonai (@rozsakatonai)
TikTok: @kerozsa